NATUURSTENENGEDENKSTENEN

Op zoek naar een mooie gedenksteen voor een dierbare? Bij Wessels specialiseren wij ons al meer dan 65 jaar in het maken van gedenkstenen en andere grafmonumenten van natuursteen. Het kiezen van een gedenksteen is waarschijnlijk één van de moeilijkste keuzes die er is en moet daarom zorgvuldig gemaakt worden. Bij Wessels Natuursteen bieden we een zeer ruim assortiment aan kleuren, soorten natuursteen en ontwerpen. Ook is het mogelijk gedenkstenen te combineren met glas en roestvrijstaal (rvs). Om u te ontzorgen in het maken van de keuze in wat voor steen en/of ontwerp kunt u gelijk contact opnemen met één van onze medewerkers of langskomen op onze locatie in Aalsmeer.

Onderaan de pagina hebben we een aantal foto’s ter inspiratie, maar er is nog veel meer mogelijk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

GEDENKSTENEN VAN NATUURSTEEN

De prijzen van op maat gemaakte stenen zijn zeer variërend en wordt afgestemd op het door u aangegeven budget. Bij Wessels Natuursteen kunnen we zowel kleine subtiele stenen als grote stenen met een uniek design maken. Het is dus mogelijk met elk budget bij ons een steen te kopen.

UW PERSOONLIJKE ONTWERP

Elk persoon heeft een eigen verhaal en dat wil je vertellen in het ontwerp van een gedenksteen. U kunt daarom uw persoonlijke wensen bij ons kenbaar maken. Wanneer u met ons in contact komt zullen we samen met u de vormgeving maken en een waardige steen opleveren.

PRIJZEN VAN GEDENKSTENEN

Een prachtige gedenksteen van graniet, marmer of ruw steen? Wessels biedt de mogelijkheid om in verschillende kleuren en vormen een gedenksteen te maken die past bij uw wensen en behoeften. We adviseren voor het beste advies een contactformulier in te vullen voor informatie of ons te bellen.

ONS NATUURSTEEN

Natuursteen is een prachtig product en geen steen is hetzelfde waardoor het altijd een unieke uitstraling heeft. Door onze tientallen jaren aan ervaring zijn wij specialist op het gebied van natuursteen en kunnen wij u volledig ontzorgen en uiteraard goed adviseren in uw keuze.