GRAFMONUMENTENGEDENKSTENEN

Het overlijden van een dierbaar persoon is zeer emotioneel en ingrijpend. Een waardig afscheid verzorgen en een graf of gedenkplek zo in te richten dat het eer doet aan de overledene is een ieders wens. Een plek waar een mooie, soms gedeelde, herinnering terugkomt. Een grafmonument of gedenksteen kan een mooi persoonlijk verhaal dragen door een bepaalde vorm of tekst te weergeven die sprekend is voor de persoon die daar rust.

Wessels Natuursteen, is al ruim 65 jaar gespecialiseerd in heel diverse natuursteen gedenkstenen. Een palet aan soorten, toepassingen en verwerkingen behoort tot de mogelijkheden van natuursteen. Wij zijn in staat om op alle gebieden aan uw specifieke wensen te voldoen. Wij bieden u een breed assortiment aan graf- of gedenkstenen van natuursteen, zoals graniet, marmer, zwerfkeien, swarovski monumenten, (water)urnen, moderne monumenten of monumenten met glas, RVS of brons. Dit kan uitgevoerd worden voor algemene of familiegraven.

Onderstaand ziet u voorbeelden uit onze collectie gedenktekens. Wij geven u graag vrijblijvend alle informatie over de uitgebreide mogelijkheden, prijzen en levertijden van onze graf- en gedenkstenen. Ook bieden wij graag persoonlijke hulp en advies bij het samenstellen van uw keuze.

NATUURSTEEN & NATUUR

Veel grafwerken zijn van steen gemaakt. Natuursteen gaat jarenlang mee en harmonieert op gedenkwaardige wijze met de natuur. De rust die uitgaat van deze oeroude elementen ervaren we ook op de laatste rustplaats. Natuursteen heeft een tijdloos en natuurlijk uiterlijk dat op gepaste wijze uiting geeft aan herinneringen en gevoelens. Het is een duizenden jaren oude traditie dat monumenten en grafzerken worden uitgevoerd in natuursteen.

UW PERSOONLIJK ONTWERP

Bij Wessels Natuursteen willen we uw wens in vervulling brengen. Elke persoon heeft een eigen verhaal en daarom ook een persoonlijk ontwerp voor zijn of haar grafsteen. Wij bieden bij Wessels Natuursteen daarom ook veel keuzeruimte, het is bijvoorbeeld mogelijk om ook RVS, glas of brons toe te passen in het grafmonument. Daarnaast kunnen verschillende stijlen en structuren verwerkt worden, van ingetogen tot uitbundig, van klassiek tot strak modern, altijd uiting gevende aan dierbare herinneringen.

PRIJZEN VAN ONZE GRAFSTENEN

Bij Wessels maken we kleine subtiele maar ook grote grafstenen en grafmonumenten. De prijs van een grafsteen of grafmonument hangt af van de door u aangegeven wensen. Daarnaast vinden wij kosten zeer persoonlijk en willen wij voor iedereen een op maat gemaakte prijsopgave aanbieden. Wij adviseren daarom om uw wens duidelijk aan te geven en persoonlijk met ons het gesprek aan te gaan, zodat wij u kunnen ontzorgen door advies te geven en met u mee te denken.

ONS NATUURSTEEN

In onze werkplaats zijn verschillende soorten stenen beschikbaar die in verschillende maten geleverd kunnen worden. Wij bieden onder andere marmer, graniet, leisteen en kwartsiet dit zijn duurzame materialen, deze steensoorten vereisen weinig onderhoud en worden fraaier naarmate de jaren verstrijken. Elk soort heeft z’n eigen karakter en dat is af te lezen aan de kleur en de structuur.