NATUURSTENENGRAFMONUMENTEN

Wessels Natuursteen, is al ruim 65 jaar gespecialiseerd in heel diverse natuursteen gedenkstenen. Een palet aan soorten, toepassingen en verwerkingen behoort tot de mogelijkheden van natuursteen. Wij zijn in staat om op alle gebieden aan uw specifieke wensen te voldoen.

Wij bieden u een breed assortiment aan graf- of gedenkstenen van natuursteen, zoals graniet, marmer, zwerfkeien, swarovski monumenten, (water)urnen, moderne monumenten of monumenten met glas, RVS of brons. Dit kan uitgevoerd worden voor algemene of familiegraven. Onderstaand ziet u voorbeelden uit onze collectie gedenktekens.

NATUURSTEEN & NATUUR

Natuursteen harmonieert op gedenkwaardige wijze met de natuur. De rust die uitgaat van deze oeroude elementen ervaren we ook op de laatste rustplaat. Natuursteen heeft een tijdloos en natuurlijk uiterlijk dat op gepaste wijze uiting geeft aan herinneringen en gevoelens. Het is een duizenden jaren oude traditie dat monumenten en grafzerken worden uitgevoerd in natuursteen.

UW PERSOONLIJK ONTWERP

Marmer, graniet, leisteen en kwartsiet zijn duurzame materialen, vereisen weinig onderhoud en worden fraaier naarmate de jaren verstrijken. Elk soort heeft z’n eigen karakter dat is af te lezen aan kleur en structuur. Natuursteen kan heel goed in uw eigen persoonlijk ontwerp verwerkt worden, van ingetogen tot uitbundig, van klassiek tot strak modern, altijd uiting gevende aan dierbare herinneringen.