GRANIETENMONUMENTEN

Een dierbare herinnering vereeuwigen in steen. Graniet is een bekend gesteente dat zeer lang meegaat, veel variaties kent en het heeft een unieke uitstraling. Zowel in ruwe als gepolijste vorm wordt deze natuursteen veel gebruikt voor grafstenen en grafdecoratie. Graniet komt voor in verschillende kleuren waardoor het goed kan passen binnen uw wens en behoefte. Door onze vakmensen en jaren ervaring kunnen wij bij Wessels Natuursteen deze steensoort vormen in een waardig grafmonument of gedenksteen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies? Klik dan hieronder op “vrijblijvende informatie aanvraag”. Hier kunt u in contact met ons komen en een afspraak maken om ons te bezoeken en de mogelijkheden met ons te bespreken. Een afspraak bij u thuis is natuurlijk ook mogelijk.

GRANIETEN GRAFSTENEN

Een grafsteen kan een persoonlijk verhaal vertellen. Wessels Natuursteen denkt daarom graag met u mee in de mogelijkheden. Verschillende vormen, teksten en stijlen zijn mogelijk bij graniet, daarnaast kent de steen veel verschillende kleuren en dat biedt veel keuzevrijheid. We kunnen een steen ontwerpen die geheel past bij uw wens. Zo kunnen we een steen ontwerpen die subtiel en ingetogen is, maar ook uitbundig en opvallend. Samen met u verzorgen wij een ontwerp die passend is bij de herinnering van de persoon die daar rust.

ONTWERP EN PRIJZEN

Wanneer u een voorkeur heeft voor een granieten grafsteen dan bieden wij verschillende mogelijkheden aan om de steen persoonlijk te maken. Zo kunt u naast het soort steen, de kleur, de stijl en de tekst ook ervoor kiezen andere materialen te verwerken. Door samen met ons in gesprek te gaan kunnen wij u de mogelijkheden laten zien en ervoor zorgen dat u een grafmonument kan samenstellen dat een waardig afscheid biedt. Bij Wessels Natuursteen weten we dat elk proces persoonlijk is en elke wens is verschillend, daarom worden prijzen alleen gegeven wanneer er een duidelijk ontwerp is samengesteld.

Wessels Natuursteen biedt u een breed assortiment aan granieten graf- of gedenkstenen. Naast graniet kunnen wij ook marmeren monumenten, ruwe monumenten en gedenkstenen maken. Dit kan uitgevoerd worden voor algemene of familiegraven. Onderstaand ziet u voorbeelden uit onze collectie granieten monumenten.