NEOLITHKERAMIEK

De naam Neolith staat voor kwaliteit in keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Neolith Keramiek werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld.

Wessels Natuursteen voert het meest uitgebreide assortiment keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Neolith met haar toeleveranciers onderhoudt.

Neolith is een keramisch plaatmateriaal, dat extreem bestand is tegen hoge temperaturen, chemicaliën en uv-stralen. Het is krasvast, vlekkenresistent en kleurbestendig. De absorptiegraad is praktisch nul, dankzij de porositeit van bijna 0%. Val- en stootproeven hebben uitgewezen dat Neolith bij normaal gebruik niet beschadigt. Neolith werkt uitsluitend met leveranciers, die de kwaliteitscontrole direct op locatie kunnen uitvoeren.

BADKAMERS

De badkamer is alleen van uzelf. In dit privé domein moet u zich volkomen veilig en op uw gemak kunnen voelen. Skintouch is de naam die Neolith heeft gegeven aan een indrukwekkende lijn voor interieurtoepassingen.

Dankzij een overvloed aan formaten, diktes en dessins is Neolith de ideale optie voor de badkamer. Badmeubilair, wastafel, vloeren en douchewanden, alle onderdelen zijn even fraai en gemakkelijk in onderhoud.

Het materiaal kan eindeloos toegepast worden. Dat geeft een aangename indruk van continuïteit en balans. Bovendien doet schoonheid niets af aan de geweldige praktische eigenschappen van het product.

Neolith biedt een uitgebreide variatie in keramiek, passend bij de laatste ontwikkelingen en trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. In alle gevallen garandeert Neolith exclusiviteit.

KEUKENS

Neolith ziet de keuken als een omgeving waarin design en functionaliteit samen komen. De spullen om u heen helpen u bij elke bereiding. Esthetische details en praktische eigenschappen gaan hand in hand. Dat is Neolith Kitchen Lounge.

Als u en uw gasten zijn uitgegeten, moet de keuken in een handomdraai schoon en klaar zijn voor de volgende bereiding. Neolith biedt meer dan 50 modellen met verschillende afwerklagen. Keuze in overvloed voor alle smaken en wensen.

Neolith is een betrekkelijk nieuw materiaal, maar wereldwijd zijn er al meer dan 150.000 keukenwerkbladen geïnstalleerd. Dat is te danken aan de buitengewone eigenschappen en 10 jaar fabrieksgarantie op aanrechtbladen.

INTERIEUR

Thuis voelen doet u in een interieur dat integraal is afgestemd op uw eigen smaak. Neolith zorgt daarvoor. Ziet u graag strak en modern? Voelt u zich pas echt lekker in een mooie mix van kleuren en dessins?

Met Neolith kunt u alle kanten op, net zo lang en breed tot het u past als een tweede huid. Tot de omgeving optimaal is afgestemd op uw gevoel voor vorm en functie. Een spiegel waarin u zichzelf herkent.

De minimale dikte van Neolith maakt het mogelijk de keramiek aan te brengen op bestaande oppervlakken. Deze hoeven niet eerst te worden verwijderd. Bij uw verbouwing kan dat veel tijd en geld besparen.

Die voordelen gelden ook bij aanpassingen aan het interieur van bedrijven, restaurants en cafés. Neolith is bovendien zeer onderhoudsarm; ideaal in gebouwen en op plekken waar veel mensen werken en lopen.