HAARDEN

Vaak het hart van uw woning, een marmeren schouw of haard als sieraad in huis. Deze schouwen voelen aan als: luxe, schoonheid en vooral stijl. Het is fraaie omlijsting van de haard en is bovenal een stijlvol meubel in de woonkamer. Er is een breed assortiment aan strakke, moderne schouwen en een minstens even groot assortiment aan klassieke modellen maar bijvoorbeeld ook replica’s van antieke schouwen.

NATUURSTEEN MET VUUR

Wat is er nu heerlijker dan samen genieten van een goed glas wijn bij een knapperend haardvuur? Een natuurstenen openhaard is een echte sfeermaker, óók als het vuur niet brandt. De natuurlijke schoonheid van natuursteen maakt de schouw tot een unieke blikvanger, die past in elk interieur.

RUIME KEUZE

Natuurstenen openhaarden zijn leverbaar in talloze kleurschakeringen en modellen. BIjvoorbeeld straks, of juist meer vloeiend vormgegeven. Sober of rijk geornamenteerd, met een hoogglans of een doorleefd uiterlijk. Misschien hebt u een eigen ontwerp in gedachten? Wij informeren graag over de mogelijkheden.