WaaromWessels Natuursteen

Natuursteen is een kwalitatief hoogwaardig materiaal.
Maar voor een mooi resultaat zijn deskundig advies en vakmanschap vereist.
We durven zelfs te zeggen dat wij in staat zijn om op alle gebieden en aan uw specifieke wensen te voldoen!

Wessels Natuursteen

Ruim 70 jaar is Wessels Natuursteen gespecialiseerd in heel diverse natuursteen producten. Van efficiënte keukenbladen tot stijlvolle schouwen. Van uitbundige buitengevels tot gepaste grafstenen en grafmonumenten. Van particulieren tot bedrijven. Een palet aan soorten, toepassingen en mogelijkheden met natuursteen. We durven zelfs te zeggen dat wij in staat zijn om op alle gebieden en aan uw specifieke wensen te voldoen!

Natuursteen combineert een tijdloos en uniek uiterlijk met functionaliteit. Vanaf de Griekse bouwkunst tot aan de moderne architectuur en daarom veelvuldig toegepast. Natuursteen is leverbaar in talloze kleuren, afmetingen en oppervlakte afwerkingen. Bekende soorten als marmer, graniet, leisteen en kwartsiet kunnen helemaal naar uw wens worden afgewerkt door ons. Er is meer mogelijk dan menigeen denkt.

GEBRUIKSGEMAK EN TOPKWALITEIT

Natuursteen kan tegen een stootje. Het is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Na vele jaren intensief gebruik krijgt het materiaal nog meer karakter: het wordt 'mooi oud'.

Natuursteen is een kwalitatief hoogwaardig materiaal. Maar voor een mooi resultaat zijn deskundig advies en vakmanschap vereist.

Wat u met natuursteen kunt? En op welke manier? Graag geven wij daar een goed en vakkundig antwoord op.

Er kan natuurlijk meer met natuursteen dan u denkt! Voor binnen of buiten, antiek of modern, uit de Alpen of Noord-Afrika. Maar bovenal vinden wij het belangrijk u van dienst te zijn.

OnzeProjecten

Ruim 65 jaar is Wessels Natuursteen gespecialiseerd in heel diverse natuursteen producten.
Een palet aan soorten, toepassingen en mogelijkheden met natuursteen.

Maak kennis met onze hoogwaardige producten

NATUURSTEEN & KERAMIEK
OP Z'N FRAAIST

Laat u informeren over de
uitgebreide mogelijkheden